ΕΣΠΑ


Το στούντιο εβδομήντα πέντε (Γραφείο 75 Αρχιτέκτονες Α.Ε.) ιδρύθηκε από τον Στέφανο Πάντο-Κίκκο και διαθέτει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 1975 μέχρι σήμερα. Η φιλοσοφία του στούντιο εβδομήντα πέντε βασίζεται στην αναζήτηση του νέου καθώς και στην επιδίωξη της υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό εγχείρημα αναλαμβάνουμε. Μέσα από τη γόνιμη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων μεταξύ των μελών του αρχιτεκτονικού γραφείου μας, ανταποκρινόμαστε σε κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση με υπευθυνότητα, συνέπεια και δημιουργική διάθεση.

Η πολυποίκιλη δραστηριότητα του στούντιο εβδομήντα πέντε και των μελών του περιλαμβάνει εργασίες για λογαριασμό κυρίως ελληνικών (αλλά και ξένων) δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών, καθώς και μελέτες για περιφερειακά κρατικά όργανα, δήμους και φυσικά ιδιώτες.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας του στον χώρο, το αρχιτεκτονικό γραφείο στούντιο εβδομήντα πέντε έχει συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις εργοληπτικές-κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας και με πολλές αντίστοιχες του εξωτερικού, καθώς και με μεγάλο αριθμό Ελλήνων μελετητών όλων των ειδικοτήτων, με κάποιους εκ των οποίων διατηρεί μόνιμη συνεργασία.

Η άρτια επιστημονική και τεχνική υποδομή και τεχνογνωσία του στούντιο εβδομήντα πέντε σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία των μελών του εξασφαλίζουν την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε αρχιτεκτονικού έργου ανεξαρτήτως του μεγέθους ή των απαιτήσεων του..

Πολλά από τα έργα του στούντιο εβδομήντα πέντε έχουν δημοσιευτεί σε καταξιωμένα ελληνικά και ξένα περιοδικά, ενώ έχουν αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και βραβεία σε διάφορους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.